Domeinnamen die bij jou passen!

Domeinnaam kopen?

Wij van Domeinselect zijn jouw adres voor het vinden van te gekke domeinnamen. Wij bieden domeinen aan tegen de scherpste prijzen. Bij ons vindt je domeinnamen met hoge zoekvolumes, met waardes zoals Domain Authority, Page Authority of Trust Flow. Dit kunnen belangrijke onderdelen zijn die meespelen in het aanschaffen van een domeinnaam. Soms is het helemaal niet nodig om al waardes te hebben op jouw domeinen. Als je zogehete EMD (Exact Match Domains) hebt met een hoog zoekvolume is de kans groot dat jij met jouw website of webshop al de eerste pagina van Google kunt bereiken.

Website kopen?

Wil jij graag beginnen met een website? Een blog of een affiliate website? Maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen met het bouwen van zo’n website? Geen probleeem. Wij kunnen voor jouw een website bouwen tegen scherpe en aantrekkelijke tarieven. Daarnaast onderhouden van wij websites. Wij maken gebruik van Vimexx hosting voor onze websites. Dit is een snelle hosting met vele cores en hoge inodes.

WordPress Websites

Al onze websites worden gebouwd in WordPress in combinatie met het DIVI thema. Met dit thema kunnen wij bijna elke pixel op de website aanpassen. Daarnaast is WordPress een Open Source Content Management Systeem. Dit houdt in dat je een basis website krijgt en dat deze volledig is uit te bouwen met verschillende plug-ins en tools.

Ready to go!

Wij bieden naast domeinnamen ook unieke Ready to Go! domeinnamen aan, dit zijn  domeinnamen waarop door ons reeds een WordPress website is gebouwd. Dit houd in dat je een basis website krijgt waarmee direct aan de slag kan. Deze ready to Go domeinnamen worden aangeboden met onderliggende design bestanden en optioneel met webhosting! Verhuizen en overdragen naar een eigen gekozen webhost is natuurlijk altijd mogelijk.