28730 Converted

Domeinnaam kopen

Waar kan ik een domeinnaam kopen?

Domeinnamen kan je bij verschillende hostingpartijen kopen zoals we dat noemen. Het is niet altijd verplicht om bij je domeinnaam ook hosting te kopen. Je hebt vele verschillende soorten providers waar je een domeinnaam kan registreren. Wil je alleen de naam alvast registreren? Kijk dan gewoon simpel waar het het meest goedkoop is. Houdt er wel rekening mee dat de actietarieven vaak maar voor één jaar gelden. Daarom is het belangrijk om ook te kijken wat het daarna kost. Om domeinen te claimen registreren wij deze bij TransIp. Willen we ook daadwerkelijk een website of webshop er op bouwen, dan zijn wij klant bij Vimexx. Daarnaast zijn er vele andere providers waar je dit kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan Versio of Neostrada. Enkel de registratie is niet zo belangrijk, wil je er ook echt iets mee doen? Kies dan voor een goede hostingprovider.

Wat zijn de kosten van een domeinnaam?

De kosten voor een domeinnaam kunnen erg uiteenlopen. Ook zijn er veel verschillen in de prijs als je kijkt naar verschillende extensies.

Wat zijn extensies?

Een extensie komt na punt achter de daadwerkelijke naam. Bijvoorbeeld .nl of.com. In Nederland wordt over het algemeen .nl gebruikt, in België .be en in Duitsland .de. Dit worden ook wel TLD’s genoemd.

Goedkope domeinnaam

Naast premium en autority domeinnamen bieden wij ook goedkope domeinnamen aan. De reden dat deze namen goedkoop zijn is omdat er weinig tot geen waarde op zit maar deze naam wel uitstekend kan dienen voor jouw project, bedrijf of blog.

Waarom een domeinnaam met waarde kopen?

Wat is nu de meerwaarde van domeinnamen met waarde? Als je een domein met waarde koopt betekent dit dat er al een autority op de naam zit, waardoor jij al een voorsprong hebt in Google omdat jouw domein al wordt gezien als een waardevolle domeinnaam en deze naam heeft al autoriteit opgebouwd in de ogen van Google.

U

Zoek een domeinnaam

Bekijk in onze lijst of er één of meerdere namen staan die u wilt hebben of interessant voor u zijn.

Aankoop doen

Domein heeft gevonden dat aan uw behoeften voldoet, kunt u het gemakkelijk en veilig kopen!
R

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd! Wij streven er altijd naar om binnen enkele uren de aankoop af te leveren!