Google mijn bedrijf

Wat is google mijn bedrijf?

Google business profiel, ook wel Google mijn bedrijf..
Wat voorheen Google mijn bedrijf werd genoemd heeft nu een nieuwe naam gekregen; Google business profiel. Wat dit precies in houdt is dat jij onder de advertenties en boven de organische resultaten op de kaart komt te staan. Met deze functie kan jij jouw bedrijf letterlijk op de kaart zetten in de zoekresultaten, je moet alleen weten hoe je dit precies optimaliseert voor de beste resultaten. Hier hebben wij twee oplossingen voor. Je kan het natuurlijk aan ons uitbesteden voor een vast tarief of de cursus volgen die wij aanbieden zodat jij dit helemaal zelf leert te doen van A-Z! Zorg dat potentiele klanten jou kunnen vinden in de eerste resultaten van de zoekmachines. Als jij vindbaar bent met jou bedrijfsprofiel dan vergroot jij de kans dat klanten voor jou kiezen. Laat ons je helpen met jouw Google business profiel te optimaliseren!

Website laten maken

Hoe werkt het?

Een website laten maken in 3 stappen

Kennismaking

Voor we starten met het ontwerp hebben we eerst een gepsrek om de wensen te bespreken

Planning

Wij maken een planning me de daarbij behorende kosten en werkzaamheden. 

R

Let's Do It!

Na akkoord gaan wij voor jou aan de slag om jouw bedrijfsprofiel bovenaan in Google te krijgen!

WordPress website laten maken

Google mijn bedrijf – Google bedrijfsprofiel

Google mijn bedrijf is een functie in Google die jouw bedrijfsprofiel weergeeft aan mensen die zoeken naar jouw service of producten. Een geoptimaliseerd profiel kan al tot 60% meer bezoekers aantrekken. Je verslaat jouw concurrenten door bovenaan in de zoekresultaten te komen. Hoe je dat doet, leggen we je graag uit in onze Google mijn bedrijf cursus. Met deze functie die Google aanbied heb jij vele andere mogelijkheden. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met ons op! Ook kan jij andere kanalen koppelen aan jouw Google bedrijfsprofiel. Doordat jouw profiel, als deze geoptimaliseerd is, bovenin de zoekresultaten verschijnt krijg jij tot wel 60% klikken naar jouw website of telefonische contacten met warme leads.
Meer leads, gesprekken, informatie aanvragen of websitebezoekers?
Versla vandaag nog je concurrenten met de Google business profiel optimalisatie. Zorg dat jij als eerste te zien bent en dat potentiële klanten contact met jou opnemen!