Website laten maken

Jouw project of onderneming goed op de kaart zetten? Dat doe je door een conversiegerichte en zoekmachine geoptimaliseerde website of webshop te maken door Domeinselect. Ook voor een upgrade van een bestaande website of webshop is Domeinselect het adres! Lees verder om te zien wat er nog meer mogelijk is bij ons webdesign bureau

Voordelig en snel: jij hebt al een website vanaf €295,- zonder extra kosten!

WordPress websites

Wij bouwen WordPress websites. Dit is een open source CMS systeem waarmee je jouw website eenvoudig kunt beheren. Zo jij kan jij na de oplevering zelf aan de slag met nieuwe pagina’s maken, berichten plaatsen en foto’s toevoegen. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en problemen.

Wij bouwen een website die bij jou past. Perfect afgestemd op jouw doelen en wensen.

Website laten maken

Hoe werkt het?

Een website laten maken in 3 stappen

Kennismaking

Voor we starten met het ontwerp hebben we eerst een gepsrek om de wensen te bespreken

Design

Nu alles duidelijk is gaan wij ontwerpen, deze leggen we aan jou voor.

R

Oplevering

Als alles akkoord is leveren wij de website op en is deze geheel in jouw beheer.

Waarom een website laten maken met WordPress?

Je kan er bijna niet meer om heen, een WordPress website. Als je de websites van vroeger met nu vergelijkt worden deze steeds professioneler en de concurrentie wordt steeds groter. Sommige webdesign bureaus vragen gigantische bedragen. Dit is soms terecht maar over het algemeen is dit pure afzetterij. Domeinselect houdt vooral rekening met de ondernemer. Wat is het budget en wat zijn de wensen? Door het laten bouwen van een WordPress website zorgt ervoor dat jij zelf na oplevering simpele aanpassingen kunt doen. Ook zelf pagina’s aanmaken of nieuwe blog berichten plaatsen is gemakkelijk. Op deze manier hoef jij niet fulltime een dure professional in te huren.

Echter is dit niet de enige reden waarom het raadzaam is om een WordPress website te laten bouwen. WordPress is een open source CMS en geeft jouw duizenden mogelijkheden voor jouw wensen. Dit doen zij door een bibliotheek van oneindige plug-ins aan te bieden.
Door deze plug-ins is het mogelijk om zelf jouw website bij te houden. Mocht je toch hulp nodig hebben of heb jij vragen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.

Een website van Domeinselect

Door een professionele en conversiegerichte website te laten bouwen door Domeinselect zet jij jouw onderneming, blog of affiliate website goed op de kaart. Wij bouwen websites en webshops met unieke designs helemaal afgestemd op jouw huisstijl.
Jouw website of webshop is de plek waar bezoekers kennis maken met jouw bedrijf. Jij moet ze snel gaan vertellen wat jij aanbied en hoe je hen probleem kunt oplossen. Dat is waar het omdraait. Jouw bezoeker heeft een probleem en is op zoek naar dé oplossing.

100% responsive website laten maken

Elke website of webshop die ontworpen is door Domeinselect is geheel responsive. Responsive houdt in dat deze op elk apparaat goed te bekijken is en dat de inhoud van de website mee schaalt naar de grote van het scherm van het apparaat. Op deze manier ben jij altijd perfect in beeld voor jouw bezoekers en potentiële klant. Wil jij ook nu een responsive website of webshop laten maken? Neem dan nu contact op met onze professionals.

Een website laten maken die voor jou werkt

Naast dat jou website het online visitekaartje is van jouw onderneming, stichting of vereniging wil jij natuurlijk dat deze converteert. Dat deze geld in het laatje brengt of dat bezoekers een actie uitvoeren door contact met jou op te nemen.
Bij Domeinselect kun jij terecht voor een mooie website waarmee jij echt resultaat behaald! Wij zorgen ervoor dat bezoekers jou direct herkennen aan de huisstijl die in jouw website is verwerkt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw bezoeker er op aangestuurd wordt om een actie te ondernemen (conversie).
Naast dat jouw website er fantastisch uitziet, deze goede conversie oplevert moet deze natuurlijk vindbaar zijn in de zoekmachines van bijvoorbeeld Google.
Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie), Lokale SEO, het optimaliseren van jouw Google business profiel, social media marketing en advertising.

Direct een vindbare, conversiegerichte en unieke website laten maken? Neem dan nu contact met ons op!

WordPress website laten maken
Verbeter jouw online zichtbaarheid

Een SEO proof en conversie gerichte website, is een website die echt voor jouw werkt. Verhoog nu je online vindbaarheid en de conversie door ons aan het werk te zetten.
Naast webdesign kunnen wij het onderhoud en de SEO uit handen nemen zodat jouw onderneming door het plafond schiet!
Omdat iedere onderneming anders is, is online marketing maatwerk en heeft elke onderneming zijn eigen strategie nodig. Wij staan voor je klaar om jouw online vindbaarheid en conversie te verhogen.
” Wij focussen ons op jouw groei, dan kan jij je focussen op jouw expertise”